Model-me

Model-me is opgericht door Wesley en Maria Hoelsgens. De naam Model-me is gekozen zodat het alle vlakken en facetten van het bedrijf uitbeeld.

  • Fotografie/Visagie.
  • Schoonheidsbehandelingen.
  • Voedingsadvies.
  • Personalcoaching/small-groupTraining.
  • Afslankprogramma’s.

Wesley en Maria hebben hun krachten gebundeld! Dit zijn de sleutel woorden van hun nieuwe concept:  Lifestyle-advies, Peronal-coaching, Afslankprogramma’s ,Spieropbouw, Schoonheidsbehandelingen, Wellness, Make-up, Manicure enz…… 

-Wordt De beste versie van jezelf-

 “Geef Model aan je leven!”

Model-me

Wesley Hoelsgens

Wesley Hoelsgens

Fotograaf/Voedingsdeskundige/Personal-trainer

Met meer dan 10 jaar ervaring in de fotografie probeert hij bij iedere opdracht zijn grenzen te verleggen, evenals bij zijn andere passie "sport en gezondheid! Hij heeft onlangs zijn diploma voedingsdeskundige behaalt en volgt Momenteel de opleiding “Healt-coach/gewichtsconsulent”

Mede verzorgd hij de trainingen bij Fit happens-Weert. Achter de schermen is hij druk bezig met het opzetten van het nieuwe bedrijf “Model-Me” waarin hij samen met Maria alle toepassingen gaat combineren. “lifestyle/beauty/design”.

Maria Hoelsgens

Maria Hoelsgens

Schoonheidsspecialist/visagist/manicure

Samen met Wesley deelt Maria de passie voor het crieeren van schoonheid.Met haar top of the line Make-up en stylings producten weet zij van ieder persoon de beste versie van zich zelf naar boven te halen.Ook is zij haar kennis aan het verbreden als “Esthetiscch schoonheids deskundige” zodat zij haar vak nog beter kan uitoefenen.

Fotostudio

Schoonheidssalon